A ju duhet të lexoni shpesh shkronjat e imta?

Apo trajtoni objekte shumë të vogla, të tilla si një gjilpërë? Apo ndoshta jeni duke bërë riparime të vogla në shtëpi? Mos i lodhni sytë! Përdorni vizionin GALANT.

Porosi - 1139 L
Ngjarje të ndryshm

Ideale për vepra artizanale, për të punuar me pjesë të vogla, për të lexuar çdo gjë të shkruar me kunja me majë të imët.

Material irrompible

Bërë nga plastika speciale transparente, kështu që nuk duhet të shqetësoheni për thyerjen e syzeve nëse ju bien aksidentalisht.

Nuk kërkohet xham zmadhues

Ky është një zëvendësim modern për një xham zmadhues, i cili më parë duhej të mbahej në dorë, tani duart tuaja janë të lira.

Me një xham zmadhues nuk do të humbisni asnjë detaj të rëndësishëm.

Lentet optike të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë sigurojnë që nuk do të humbisni më kurrë asgjë të rëndësishme.

Vizioni GALANT mund të përdoret për një shumëllojshmëri të gjerë ndërveprimesh me fragmentet më të vogla, për të lexuar tekste të vogla, për të punuar me detaje të vogla dhe për hobi të preferuar që kërkojnë lëvizje të sakta. Syzet e vogla të punës do t'ju ndihmojnë shumë.

Arda ICO

Zmadhuesit mund të vishen mbi lente kontakti, lente me recetë ose syze dielli.

Mbani një xham zmadhues në njërën dorë dhe përpiqeni të bëni diçka me tjetrën? Harroje! Me GALANTE Vision do t'i keni të dyja duart të lira. Këto syze fleksibël dhe të lehta mund të vishen mbi syze me recetë, lente kontakti ose syze dielli që i mbani tashmë. Ju gjithashtu nuk keni nevojë të keni një diplomë kolegji për t'i përdorur ato.

Vizioni GALANTE është një element i domosdoshëm në arsenalin tuaj

Forma e syzeve mbron në mënyrë efektive sytë nga grimcat e ndryshme të vogla ose fragmente kërcyese.

Tempujt fleksibël plastike rregullojnë në mënyrë të përsosur syzet, duke i mbrojtur ato nga dëmtimet klasike që lidhen me thyerjen ose deformimin e tempujve të ngurtë.

Lentet e gjera monolit janë pa kornizë, gjë që jo vetëm i bën ato një aksesor elegant dhe të lehtë, por gjithashtu ofron një pamje panoramike.

Përfitimet e vizionit GALANTE

Vishni ato dhe kthehuni në hobi tuaj pa humbur asnjë rrah!

  • Zmadhimi pa shtrembërim
  • Ura e hundës që nuk rrëshqet
  • Objektet duken më të mprehta
  • I përshtatshëm për meshkuj dhe femra
  • Lente optike të qëndrueshme dhe me cilësi të lartë.
  • E dobishme për një sërë detyrash
App

Ajo që ju nevojitet për çdo rast

Çfarë ju nevojitet për çdo rastGALANTE Vision është një mjet i përshtatshëm për zgjidhjen e shumë detyrave të ndryshme në shtëpi ose në punë.

Për të lexuar shtypjen e imët të udhëzimeve

Për zejtarët që punojnë me mikroçipe

Për ata që merren me punë dore

Për ata që nuk bëjnë dot pa lente