Lidhu me ne

Kjo faqe është pronë e dyqanit GALANTE Vision. Ne përpiqemi të ofrojmë informacion të përshtatshëm dhe të dobishëm për përdoruesit tanë.

Emri i kompanisë: GALANTE Vision Shop
Adresa ligjore: Tiranë - Durrës, km 0, Mbikalimi i Kamzës, Kashar 1050, Tirana, Albania
Email:[email protected]
Telefoni: +35548605103

Drejtor Menaxhues: Oliverios Briceno
Numri i regjistrimit: GAL092203HOP
Emri i autoritetit të regjistrimit: Briseno Asociados
Adresa e autoritetit të regjistrimit:Tiranë - Durrës, km 0, Mbikalimi i Kamzës, Kashar 1050, Tirana, Albania

Përgjegjësia për përmbajtjen:
Ne nuk jemi përgjegjës për përmbajtjen e lidhjeve me faqet e palëve të treta që mund të jenë të disponueshme në faqen tonë. E gjithë përgjegjësia për përmbajtjen e lidhjeve të tilla bie mbi pronarët e tyre. Ne nuk jemi përgjegjës për asnjë dëmtim, të drejtpërdrejtë ose të tërthortë, që rrjedh nga përdorimi i informacionit të dhënë në faqen tonë.

E drejta e autorit:
I gjithë materiali në faqen tonë, duke përfshirë tekstin, imazhet, grafika, dizajnin dhe softuerin, mbrohet nga e drejta e autorit. Përdorimi ose shpërndarja e tij është e ndaluar pa lejen e mbajtësit të së drejtës së autorit.

Informacioni i kontaktit:
Nëse keni ndonjë pyetje ose koment në lidhje me faqen tonë të internetit ose kompaninë tonë, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur informacionin e kontaktit të mësipërm.

Politika e privatësisë:
Ne e respektojmë privatësinë tuaj dhe mbrojmë të dhënat tuaja personale. Ju lutemi shikoni Politikën tonë të Privatësisë për më shumë informacion.

Dorëzimi:
Ne ofrojmë shpërndarjen e produkteve tona në shumë rajone dhe vende. Kostot dhe kohët e dorëzimit mund të ndryshojnë në varësi të vendndodhjes tuaj dhe metodës së transportit të zgjedhur. Ne përpiqemi t'i dorëzojmë produktet tona sa më shpejt dhe në mënyrë të sigurt që të jetë e mundur, në mënyrë që t'i merrni ato në gjendjen më të mirë të mundshme.

Gambios y devoluciones:
Ne garantojmë cilësinë e produkteve tona, por nëse nuk jeni të kënaqur me blerjen tuaj, ne jemi të gatshëm t'ju japim mundësinë për të shkëmbyer ose kthyer produktin brenda 14 ditëve nga marrja. Ju lutemi ruani faturën tuaj ose vërtetimin e pagesës për të lehtësuar procesin e shkëmbimit ose kthimit. Ndërrimi ose kthimi është i mundur vetëm nëse artikulli është i papërdorur, në gjendje perfekte dhe ka dëshminë e duhur të blerjes.

Nëse keni ndonjë pyetje në lidhje me transportin, shkëmbimin ose kthimin, ju lutemi na kontaktoni duke përdorur detajet e kontaktit të mësipërm. Ekipi ynë do të jetë i lumtur t'u përgjigjet të gjitha pyetjeve tuaja dhe do të ndihmojë në zgjidhjen e çdo problemi që mund të lindë.